У мережі є величезна кількість різноманітних рецептів. Страви на будь-який смак, однак, як приготувати хліб знають далеко не всі.

Таким чином, вам знадобиться 500 мілілітрів теплої води, 50 грам дріжджів, одна чайна ложка солі, і стільки ж цукру. Далі бере 2 столових ложки рослинної олії, і 800 грамів борошна.

У теплу воду додаємо дріжджі, сіль і цукор. Поступово додаємо Тужа борошно і масло. Вимішувати тісто варто хвилин 10-15.

Житній хліб, кадр з відео
Житній хліб, кадр з відео

Як тільки воно буде вільно відставати від рук, це буде означає, що воно готове.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вимішане тісто далі накрийте рушником, і поставте в тепле місце ще на півгодини, нам потрібно, щоб воно підійшло.

Готове тісто розподіляємо в формочки, які попередньо змащені жиром і посипані борошном. Знову даємо йому настоятися в теплому місці приблизно 30-40 хвилин

Тим часом розігріваємо духовку на 230 градусів, і ставимо майбутній хліб на 15 хвилин. Щоб хліб добре зарум'янився, потрібно потім поставити на духовці 200 градусів, і пекти ще півгодини.

Автор рецепта радить не починати їсти хліб відразу, а дати йому відпочити ще, як мінімум годинку, і тільки потім приступати до трапези. Так, рецепт займає багато часу на приготування, однак, результат того вартий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай" писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.