У мережі розповіли про мешканку Тернополя, яка робить ялинкові прикраси з овечої вовни. Дизайн кожному припаде до смаку.

Таким чином, повідомляється, що мешканка Тернополя Вікторія робить іграшки до Нового року. Технологія звичайно проста, але, вимагає багато зусиль і часу.

На готовий кульку вона завдає шматочки вовни, а потім, спеціальною голкою

Вікторія Антоляк розповідає, що для неї це як хобі, від якого вона отримує задоволення, і яке дозволяє відволіктися від сірих буднів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Займається вона цього вечора, коли ніхто не відволікає. У такий спосіб вона планує назбирати грошей на спеціальний пристрій для дочки, у якої діагностовано ДЦП.

Зараз спеціальну стійку вони взяли в оренду, і вона не особливо комфортна.

Завдяки таким щоденним вправою, дитина може дивитися на цей світ з висоти власного зросту. Продає свої прикраси Вікторія на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадавши, нардепи вщент рознесли поданий Кабміном Проект бюджету на 2021 рік, сотні мільйонів на "відосики" і дачі.

Як повідомляв Знай.ua, українцям пообіцяли "Круте піке" через позбавлення субсидій, не допоможе навіть зростання мінімалки.

Також Знай.ua писав, що львів'яни масово закуповують нові машини, кінець епохи бідності.