Стало відомо про мешканку Тернополя, яка почала випікати солодощі після втрати зору. Як у неї це виходить?

Таким чином, повідомляється, що Олена Єднак втратила зір ще 12 років тому, все через цукровий діабет. З того моменту почала шукати справу, яка була б до душі, щоб себе чимось зайняти.

І ось, з того моменту вона сама випікає солодощі, і знає більше ста рецептів.

Тернополянка без зору випікає солодощі, фото: суспільне
Тернополянка без зору випікає солодощі, фото: суспільне

Про це розповів інформаційний портал «Суспільне».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На кухні вона все облаштувала під себе, а на духовці зробила спеціальні позначки, щоб не помилитися з температурою. Різні спеції підписані шрифтом Брайля.

Для того, щоб дотримуватися пропорції, вона спеціально придбала ваги з озвучкою. До цього інциденту, вона вчилася на юриста, і працювала в нотаріальній конторі. Природно, після втрати зору довелося звільнитися.

Тернополянка без зору випікає солодощі, фото: суспільне
Тернополянка без зору випікає солодощі, фото: суспільне

Почався процес втрати зору в 20 років, і повністю осліпла вона в 24. Всі чотири роки були як тортурами. Вона не відчувала це, але, коли перестала бачити остаточно, то змирилася, і навчилася жити заново.

Випічка не відразу її зацікавила. Вона поїхала до Львова вчитися на оператора з комп'ютерного набору для сліпих, і тоді вона зрозуміла, що це не те, чим би вона хотіла займатися.

На виготовлення десертів і різних інших страв надихнув чоловік. Тепер вона готує за рецептами рідних, і знаходить в інтернеті Нові. Тепер Олена готує не тільки для рідних, а й на замовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоді батьки рятують хвору донечку, життя повисла на волосині

Як повідомляв портал "Знай", життя маленького янголятка повисла на волосині, батьки ридають від безвиході

Також, "Знай" писав, що у маленького львів'янина відмовляють ноги, батьки у відчаї