У Тернополі двоє неповнолітніх дівчат скоїли крадіжку в магазині. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, одній із зловмисниць 15 років, а її «напарниці» - лише 12 років. Вони зайшли до одного з магазинів, розташованого в торговельно-розважальному центрі «Подоляни». Там їм в око впала жіноча білизна, яку школярки вирішили поцупити.

Дівчатка дочекалися, поки продавчині відволіклися на інших клієнтів і непомітно взяли товар з полиці. З метою крадіжки дівчата пішли до примірочної та вдягнули білизну поверх своєї.

При спробі вийти з магазину на неоплачений товар відреагувала сигналізація рамки зі спеціальними датчиками. Продавці не випустили малолітніх злодійок з магазину і змусили зізнатися у скоєному.

Дівчат затримали, а керуюча магазином викликала на місце події правоохоронців. Тепер на школярок-грабіжниць чекає розмова із поліцією.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві на станції метро Берестейська чоловік з ножем погрожував порізати себе.

Знай писав, що у києві шукають дівчину, яка зникла кілька днів тому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві дерево травмувало дівчину.

Крім того, у Києві злодій пограбував магазин гаджетів і навіть встиг випити кави - нахабну витівку спіймала камера.