Печінка це продукт з якого можна приготувати велику кількість різних страв. Одним з них є Грузинський салат з печінки, рецепт якого опублікували на сторінці "Что приготовить на ужин" у соцмережі Facebook.

Цей салат досить простий в приготуванні і складається з досить недорогих інгредієнтів. При цьому він досить приємний на смак і здатний сподобається всім членам сім'ї.

Для приготування грузинського салату з печінки необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

  • 1 помідор великий
  • 1 цибуля фіолетовий
  • 3 зубчики часнику
  • пучок кінзи
  • печінка куряча
  • Сіль, перець чорний мелений, масло рослинне, борошно(крохмаль)

Спосіб приготування:

1. Необхідно нарізати цибулю кільцями і помідори кубиками. Часник розчавити і дрібно нарізати кінзу.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

2. Печінку потрібно промити і почистити (якщо це необхідно), обкатати в борошні і обсмажити на рослинній олії. В кінці обсмажування посолити і поперчити.

3. Всі інгредієнти потрібно змішати в салатниці. До них додати сіль, перець і рослинне масло. Після цього салат накрити кришкою і поставити в холодильник на 10-15 хвилин.

Грузинський салат з печінки, фото: Facebook Що приготувати на вечерю
Грузинський салат з печінки, фото: Facebook Що приготувати на вечерю
Грузинський салат з печінки, фото: Facebook Що приготувати на вечерю

Нагадавши, новорічний стіл змусить українців викласти останні гроші: як заощадити кровні

Як повідомляв портал "Знай.uа", долма з яловичини прикрасить стіл на Новий рік 2020: обійдемося без банального олів'є

Також, "Знай.uа" писав, рецепт соковитої рибки від Мозгової: гості не відірвуться