Стало відомо про те, що в Тернополі почали організовувати вже традиційний забіг Миколаїв. Відбудеться це вже зовсім скоро.

Таким чином, повідомляється, що всі бажаючі можуть взяти участь в традиційному забігу Миколаїв, який відбудеться 20 грудня, в неділю. Примітно, що всі будуть одягнені в костюми самого Миколи.

Збиратися вони будуть на набережній, о 10 ранку. Учаснику буде виданий спеціальний номерок.

День святого Миколая: джерело: YouTube
День святого Миколая: джерело: YouTube

Самі активності почнуться о 10:45, і їм потрібно буде подолати дистанцію в п'ять кілометрів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як тільки вони вдадуться назад, отримають від організаторів ексклюзивні медалі, різні ласощі, а також, найголовніший приз - неймовірний настрій і атмосферу свята.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в центральній частині Берегово на байку їздив Угорський Мікалуш, або МИКОЛА в неділю, 6 грудня.

Чоловіка, який розсікав на мотоциклі, включивши різдвяні пісні, очевидці зняли на відео. Мікалуш вітав дітлахів і голосно їм сигналив, діти ж у відповідь щиро раділи, що побачили казкового персонажа.

Зазначимо, що 6 грудня католики святкували День святого Миколая.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мінсоцполітики розповіли, як врятувати мільйони сиріт

Як повідомляв портал "Знай", сирота з Дніпра бореться з раком, рідна мама ніколи не обійме

Також, "Знай" писав, що маленького українця з величезною головою залишили страждати в дитбудинку, але знайшлися люблячі серця