Стало відомо про те, що у Тернополі 152 річницю відзначило товариство «Просвіта». На честь цього провели спеціальний захід.

Таким чином, повідомляється, що товариство "Просвіта" у Тернополі на честь річниці провели гру "Що? Де? Коли?» У цьому взяло участь відразу дві команди.

Організація "Просвіта", фото: суспільне
Організація "Просвіта", фото: суспільне
Організація Просвіта, фото: Суспильне

Питання на грі були пов'язані з діяльністю і самою історією створення організації. В результаті, з рахунком 13: 11 перемогла команда «IDK».

Також, був спеціальний турнір під назвою «Своя гра», там кожен учасник грав сам за себе, і в підсумку перемогу здобув Ярослав Ковальчук.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про це розповів голова обласної організації Святослав Абрам'юк.

Нагадаємо, що товариство» Просвіта " імені Тараса Шевченка - громадська органiзацiя культурного профілю, яке було створено 8 грудня 1868 року. На перші збори прибуло відразу 65 делегатів.

У Тернополі ж, діяльність організації оновилася лише в 1988 році.

Нагадаємо, що у Києві з 21 липня відновлять роботу шість дитячих муніципальних санаторіїв. Вони працюватимуть з дотриманням суворих санітарних правил і регламентів і будуть заповнені на 50%.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Дніпрі було помічено незвичайний транспортний засіб, на якому роз'їжджав чоловік, на рівні з іншими автомобілями.

Також, "Знай.иа" писав, що у Львові дитячий психдиспансер піде з молотка за два мільйони, хворих малюків закриють будинки з батьками. Комплекс будівель загальною площею 1,7 тис.м2 оцінили в 2 млн дол. США.