У мережі з'явився рецепт печінки по-берлінськи з яблуками. Як готувати, і що вам для цього знадобиться.

Таким чином, повідомляється, що інгредієнтів потрібно не так багато:

  • Куряча печінка-650 грамів;
  • Цибуля-2 штуки;
  • Яблука середні-5 штук;
  • Сіль і перець за смаком.

Спочатку вам потрібно розігріти сковороду, і помістити туди саму печінку. Обсмажуємо її, але не до готовності. Після чого нарізаємо цибулю півкільцями, а яблука невеликими часточками, і додаємо до нашого майбутнього страви.

Як приготуватися печінка з яблуками, фото: Facebook
Як приготувати печінку з яблуками, фото: Facebook

Не забудьте про сіль і перець.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Все це перемішуємо і накриваємо кришкою. Продовжуємо гасити блюдо до того, поки яблука не розм'якшуватися. Вони розваляться і перетворяться в соус.

За рецептом, яблука повинні бути трохи кисленькі, однак, тут вже справа смаку, кому як більше подобається.

Як приготуватися печінка з яблуками, фото: Facebook
Як приготувати печінку з яблуками, фото: Facebook

Після того, як ви зрозуміли, що печінка з яблуками готова, можете приступати до трапези, і насолоджуватися стравою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал Знай, яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також Знай писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.