У мережі з'явився рецепт печінки по-берлінськи з яблуками. Як готувати, і що вам для цього знадобиться.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаким чином, повідомляється, що інгредієнтів потрібно не так багато:
- Куряча печінка-650 грамів;
- Цибуля-2 штуки;
- Яблука середні-5 штук;
- Сіль і перець за смаком.
Спочатку вам потрібно розігріти сковороду, і помістити туди саму печінку. Обсмажуємо її, але не до готовності. Після чого нарізаємо цибулю півкільцями, а яблука невеликими часточками, і додаємо до нашого майбутнього страви.
Не забудьте про сіль і перець.
Все це перемішуємо і накриваємо кришкою. Продовжуємо гасити блюдо до того, поки яблука не розм'якшуватися. Вони розваляться і перетворяться в соус.
За рецептом, яблука повинні бути трохи кисленькі, однак, тут вже справа смаку, кому як більше подобається.
Після того, як ви зрозуміли, що печінка з яблуками готова, можете приступати до трапези, і насолоджуватися стравою.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.
Як повідомляв портал Знай, яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також Знай писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.