Стало відомо про те, що в Тернопільській області знайшли іграшку, яку страшно купувати дітям. Батьки не рекомендують.

Таким чином, повідомляється, що в листопаді поточного року фахівці відділу ринкового спостереження Управління захисту покупців.

У Тернопільській області провели планову перевірку характеристик продукції в одному з магазинів міста Борщів, які здійснює реалізацію дитячих іграшок.

Іграшка, фото: Facebook
Іграшка, фото: Facebook

Провели також огляд "набору аксесуарів" ТМ "SAPHIA", який був виготовлений в Китаї. Результати показали, що іграшка не відповідає всім вимогам Технічного регламенту з безпеки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На іграшці, упаковці, або ж в документі, що йде в комплекті, не написано ні назва, ні зареєстрована торгова марка. Також відсутня Контактна поштова адреса.

Є гострі краї, які можуть подряпати дитину, або ж навіть нанести йому більш серйозні травми.

Тепер, було прийнято рішення заборонити продавати цю продукцію на ринку.

Раніше портал Знай писав про те, що На Львівщині в городах селян знайшли свинець, копи риються в "радіоактивних" помідорах

Також портал Знай писав, що Київський журналіст показав, як морять голодом хворих на коронавірус: "Чай, шматок хліба і щось рідке"

Також портал Знай писав, що Гуртожиток "Укрзалізниці" у Дніпрі заселивши людей тарганів та гори плісняви-кадри комунального пекла