У тернопільській лікарні одну з пацієнток обікрав невідомий.

Про це повідомила пресслужба поліції в Тернопільській області.

Зловмисник незаконним шляхом проник в одну з лікарень міста. Чоловік зайшов до палати та викрав жіночу сумочку з документами та грошима.

До поліції звернувся медик лікарні та повідомив, що невідомий шляхом вільного доступу викрав майно однієї з пацієнток. Здобиччю злодія стали 6 тисяч гривень і документи.

Правоохоронці виїхали на місце події та з'ясували обставини крадіжки. В ході оперативно-розшукових заходів встановили особу грабіжника. Крадієм виявився раніше судимий 28-річний уродженець Бучача.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Чужі гроші він витратив, а документи у нього вилучили.

"За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за статтею 185 КК. Правоохоронці продовжують перевіряти зловмисника на причетність до скоєння інших протиправних вчинків",- повідомили в поліції.

Нагадаємо, у Дніпрі невідомі обікрали протитуберкульозний диспансер.

Про це повідомила пресслужба КП "Дніпровське обласне клінічне лікувально-профілактичне об'єднання "Фтизіатрія" у Фейсбуці.

З приміщення винесли діагностичну апаратуру, комп'ютерну техніку, особисті речі.

"Ми стали свідками ганебного явища. Відбулося варварське вторгнення грабіжників до нашої установи. Обікрали лікарню, в якій лікують тяжкохворих. Грабіжники обікрали лікарів: забрали діагностичну апаратуру, комп'ютерну техніку, особисті речі"— йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Банда "золотих ручок" обікрала франківчанку на очах у всіх: вирвали пенсію і втекли

Як повідомляє портал «Знай.иа» Франківські злодії запустили руку в кишеню до Бога- " небесний суд не страшний?"

Також «Знай.иа " писав, що На Закарпатті малолітня нахаба обчистила вбиту горем матір: "46 тисяч на операцію"