Іван Слободян пішов воювати в АТО, коли нашій країні це було вкрай потрібно, а коли повернувся - опинився без даху над головою.

Про важку ситуацію ветерана АТО стало відомо з сюжету "Т1 Новини".

Іван пішов служити за контрактом на два роки в 2017 році. Прослужив рік і повернувся до Тернополя. Оселився в гуртожитку 4-го училища, там почали робити ремонт і він змушений був з'їхати. Пішов на роботу на ДБК, і там і жив поки працював.

Як виявилося, ветеран АТО свого житла не має. Сімейне життя теж не склалося. У Івана є два сини, але зв'язок вони не підтримують. Ще під час служби побратими дзвонили до синів, але у них не було бажання спілкуватися з батьком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оскільки у Івана не було свого житла, він перебивався в Тернополі досі. А напередодні зими, небайдужі звернулися до волонтерів аби допомогти Івану.

Волонтер та головний спеціаліст відділу Міністерства у справах ветеранів у Тернопільській області Христина Феціца розповіла , що вони шукали Івана, щоб запропонувати йому свою допомогу. Спочатку запропонували лікування в лікарні. Чоловік погодився і його прийняли в психоневрологічній лікарні.

Зараз волонтери забирають чоловіка. Але куди везти далі - незрозуміло. Влаштувати Івана виявилося нелегко, адже профільних закладів для АТОвців у нас немає. Тимчасово знайшли притулок у реабілітаційному центрі у Чорткові.

Зараз Івана відвезли в Чортків, де їм тимчасово займатимуться, допоможуть налагодити справи. Але далі, зазначають фахівці, вже від чоловіка залежить, як будувати власне майбутнє.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ветерани АТО притиснули директора скандальної фабрики за Кульки для Путіна, той зізнався -" не отримую задоволення"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський герой АТО "Самурай" привіз з війни поранення і підбиту душу: "став іншою людиною"

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині овдовілий ветеран АТО один виховує шістьох дітей: "ось вона, справжня любов"