Стало відомо про те, що в Тернопільській області дитина проковтнула зернятко кукурудзи і задихнулася.

Таким чином, повідомляється, що зернятко перекрило дихальні шляхи дитини, що і призвело до смерті. Дівчинці був всього один рік.

Родичі впевнені, що у всьому винні медики, які не надали потрібну допомогу вчасно, але, ті ж лікарі стверджують, що мати дитини з тіткою вирішили самі не лікувати дитину у них, і пішли.

Після того, як померла її дитина, мати на заспокійливих, і не може навіть нормально розповісти про те, що ж все таки сталося в той самий трагічний день.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Про це розповіли журналісти ТСН.

Евеліна грала в будинку, і раптом, рідні помітили, що їй погано. Було прийнято рішення швидко везти в лікарню, де вони близько півгодини чекали педіатра. Дитина вже встиг збліднути, і почав задихатися.

Було прийнято рішення поїхати в іншу лікарню, але, дитина була вже у важкому стані. Реанімаційні заходи, на жаль, не допомогли, і дитина померла.

Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу, так як рідні дитини впевнена, що у всьому винні лікарі, які втратили багато часу.

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал Знай, Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, Знай писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині