Відомий український співак Павло Зібров опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Він не простий, а з рецептом корисного напою.

Таким чином, Павло Зібров розповів своїм передплатникам про те, як приготувати просто, а головне корисний напій, який в холодну пору року стане вашим фаворитом. Йдеться про чай з калиною.

Всім відомо, що я різних ягодах дуже багато йоду, заліза, калію, а також магнію. Корисний він буде при застуді, так як там міститься велика кількість вітаміну С.

Також, він корисний при поганому кровообігу, зміцнює судини і серце, а що найголовніше - заспокоює нерви.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Для того, щоб його приготувати, вам знадобиться калина, лимон, мед, і звичайно ж вода.

Для початку, потрібно промити ягоди малини, і викласти їх в заварник. Все це залити окропом, і залишити в такому положенні приблизно на 5-7 хвилин.

Після додаєте шматочки лимона, і приблизно 2-4 ложки меду.

На пару хвилин знову потрібно накрити кришкою, щоб напій настоявся, і все, готово. Хвороби будуть обходити стороною, а чаювання з родичами і друзями заграють новим смаком.

Нагадаємо, супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою

Нагадаємо, Вусань Зібров з короною на грудях обійняв найдорожчу, і це не дружина:"коли ж ти виросла".

Як повідомляв портал "Знай", ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прокоментувала чутки про зраду чоловіка