У мережі з'явився рецепт незвичайного перекусу для вашого столу. Швидко і легко.

Таким чином, повідомляється, що автора даного рецепта пише про те, що не виявилося хліба і майонезу для улюблених бутербродів, тому довелося якось викручуватися.

Рецепт швидкого перекусу, фото: Facebook
Рецепт швидкого перекусу, фото: Facebook

Потрібно закинути діжонську гірчицю, трохи бальзамічного оцту, сіль, половину чашки соняшникової олії, і яйце. Все це потрібно збити блендером. Виходить дуже смачна Заміна магазинного майонезу.

Рецепт швидкого перекусу, фото: Facebook
Рецепт швидкого перекусу, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Для того, щоб приготувати салат, вам потрібно натерти на крупній тертці два яйця, порізати свіжий огірок, а також додати ще банку сардин, півбанки горошку, і половину упаковки салатного міксу. Можна не солити, тільки поперчити.

Все це перемішуєте, і приступаєте до трапези. Виходить відмінне блюдо для вашого столу, яке легко і швидко можна приготувати.

Нагадавши, швидка і смачна закуска з лаваша - як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником-це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини

Як повідомляв портал "Знай", ситний турецький суп з червоної сочевиці-страва, яка зарядить енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля або горох-оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці

Також Знай " писав, картопляні биточки, як в дитинстві-швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться моментально