Стало відомо про те, що в мережі з'явилося відео конфлікту на дорозі, де водії побили один одного. Сталося це в Тернополі.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 17 грудня, близько 14:00 в поліцію прийшло повідомлення про те, що на одній з вулиць Тернополя невідомий порушував громадський порядок. В руках у нього, імовірно, був пістолет.

На місце події виїхали співробітники правоохоронних органів. За попередніми даними конфлікт виник між водіями двох транспортних засобів.

Один з них почав з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Під час бійки у нього випав з кишені пістолет. Чоловік почав тікати звідти, але, співробітники поліції його спіймали.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На даний момент тривають слідчі дії. Копи опитують водіїв, між якими і стався конфлікт.

Вирішується навіть питання про те, щоб внести даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в столиці конфлікт між жінкою і водієм, який її мало не задавив, закінчився бійкою. Як зазначається, все сталося на Позняках. Там Ярослава Ніколайчук йшла разом зі своїми дітьми по прибудинковій території, і в цей час навпроти виїхав автомобіль.

Нагадаємо, що у Харкові перехожа випадково зняла на відео спробу вбивства

Як повідомляв портал Знай, у Києві кур'єр популярної служби посеред дороги дав стусана перехожому, що зазівався.

Також Знай писав, що на трасі під Лубнами перекинулася фура зі свинячими тушами, яка прямувала до Львова.