Стало відомо про те, що під Тернополем потяг на швидкості зніс чоловіка. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що на даний момент співробітники правоохоронних органів встановлюють обставини події і особу самого загиблого.

Під Тернополем потяг задавив чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сталося це в четвер, 24 грудня, приблизно о 14:00. На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції в Тернополі стався нещасний випадок. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

На даний момент співробітники правоохоронних органів встановили обставини події, а також особу самого загиблого.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в українській столиці на Майдані Незалежності в Києві, 30 жовтня, в п'ятницю сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої є серйозно травмовані. Свідки зазначають, що винуватець аварії не був п'яний, йому 66 років і ДТП сталося через втрату свідомості.

Також Знай писав, що в Харкові на острівці безпеки пішоходи опинилися під колесами автомобіля. Стало відомо про стан людей, яких у суботу, 7 листопада, збила машина на острівці безпеки в Харкові на проспекті Науки.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві пішохід вискочив на дорозі просто під колеса таксі. У Києві на вулиці Наталії Ужвій таксист збив пішохода, який порушив правила.