Стало відомо про те, що популярний український виконавець привітав українців з Різдвом. Він опублікував святковий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці виконавця в соціальних мережах з'явився ролик, де він виконав колядку для своїх передплатників.

У своїй публікації він привітав усіх людей, які святкують сьогодні День народження Христа. "Щиро Вас вітаю, І дарую цю колядку" - підсумував Віктор Павлік.

Варто відзначити, що для Віктора Павліка цей рік видався досить важким. Помер його молодший син-Павло. У хлопця був страшний діагноз, і організм не витримав. Помер син Віктора Павлика ще в серпні, але біль від втрати не вщухає.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Страшний діагноз був поставлений в 2018 році. А на початку 2019 року Віктор Павлік повідомив Хороші новини, що його син почав одужувати. Однак це було тимчасове поліпшення і, на жаль, хвороба так і не відступила.

Молодому хлопцю було всього 21.

Похорони Павла Павліка пройшли в Києві в закритому форматі. На обряді була присутня тільки сім'я і найближчі друзі.

Нагадавши, Віктор Павлік показав архівні кадри із загиблим сином, сліз не стримати.

Як повідомляв Знай.ua, екс-дружина Віктора Павліка прокоментувала концерти співака після смерті сина.

Також Знай.ua писав, що Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина, відео, яке неможливо дивитися без сліз.