Силові структури незаконно проникли в офіс Національного Корпусу в Тернополі. Про це розповіли в Telegram-каналі "Жорін з Азову".

Повідомляється, що в ніч з 27 на 28 грудня в офісі Національного Корпусу в Тернополі активісти виявили невідомого чоловіка, який незаконно проник в приміщення.

Мета і мотиви чоловіка залишаються невідомими. Волонтери припустили, що він намагався встановити якусь техніку або що-небудь підкинути.

Однак розпитати чоловіка не вдалося. На місце події відразу ж прибули представники поліції і СБУ, які повідомили, що їх викликали через повідомлення про мінування. При цьому правоохоронці не стали затримувати чоловіка, який проник в офіс. Невідомого вивели з будівлі і поїхали без будь-яких пояснень. Волонтери припускають, що він міг виявитися співробітником поліції.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Провокація силовиків не вдалася, але цей випадок-не з тих, які ми залишимо без уваги, запевняю! Боротися з патріотичними силами, замість протистояння проросійським покидькам, ще й у такий спосіб - це вже занадто." - зазначено в повідомленні.

Публікація Жорін з Азову: Telegram
Публікація Жорін з Азову: Telegram
Публікація Жорін з Азову: Telegram

Нагадавши, у Києві Нацкорпус вимагає припинення роботи незаконного " Епіцентру"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Андрій Білецький розповів, як українські танки для ЗСУ продають в Ефіопію

Також, "Знай.uа" писав, під офісом Нацкорпусу прогримів вибух: члени партії підозрюють Ківу