Тернополянка мріє придбати рушницю і оточити будинок триметровим парканом для захисту своїх собак. Про це Оксана Жмака розповіла на сторінці "Моя Лановеччина" у соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що живе в приватному будинку і біля її породистої шарпейки довго крутився бездомний пес в результаті чого вона народила кількох цуценят. Хохзяйка собаки цим дуже не задоволена і готова на радикальні заходи щодо захисту свого вихованця.

"Нашу породисту шарпейку в неповнолітньому віці тричі зґвалтував (на мою думку) безпородний, бездомний, але благородний пес. Благородний - бо він два тижні зачаровано і цілодобово, навіть у дощ сидів під парканом, милувався нею і таки примудрився незаконно потрапити на територію. Після цього мені заходилося мати триметровий паркан і рушницю.... Наслідком цього є дві дівчинки, які практично не схожі на свою маму..." - написала Оксана Жмака.

Цуценята, фото Оксана Жмака: Facebook Моя Лановеччина
Цуценята, фото Оксана Жмака: Facebook Моя Лановеччина
цуценята, фото Оксана Жмака: Facebook Моя Лановеччина

У зв'язку з цим жінка звернулася до небайдужих людей з проханням прихистити цуценят, яких народила її собака. Вона додала, що в будинку з нею живуть ще два коти і така кількість тварин створює певні незручності.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Публікація Оксани Жмаки: Facebook Моя Лановеччина
Публікація Оксани Жмаки: Facebook Моя Лановеччина
Публікація Оксани Жмаки: Facebook Моя Лановеччина

Нагадаємо, що на Львівщині малолітки запхали пса в мішок і жорстоко побили, а він "воскрес"

Як повідомляв портал "Знай.uа", зубастих монстрів з крильцями з Дніпра поселили в холодильнику

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві тварин ховатимуть "по-людськи"