Відомий український співак Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників з якими він охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу артист вирішив додати новорічного настрою фанатам і опублікував відповідну пісню у своєму Instagram.

Павло Зібров вирішив допомогти шанувальникам створити новорічний настрій і поділився своєю композицією "Новорічна ніч".

У публікації Павло Зібров розмістив відео зі своїми новорічними сімейними фотографіями на тлі якого грає його композиція "Новорічна ніч".

У підписі до публікації співак висловив сподівання, що його пісня допоможе всім слухачам відчути новорічний настрій, адже він вклав у неї радість і мрії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дорогі друзі, вирішив підняти вам новорічний настрій і згадати пісню "Новорічна ніч"! Адже саме в цю ніч кожен вірить в чудеса, загадує бажання, має на майбутній рік надію! Цій пісні вже 24 роки, але вона не має часу, така ж тепла і мрійлива. Також є кліп, який можете подивитися на Ютубі!"- написав Павло Зібров.

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Нагадавши, таємничий залицяльник облизав Ірину Білик на очах у всіх, повільно спускаючись нижче колін - свято вдалося

Як повідомляв портал "Знай.uа", ніжна Alyosha у вінку заговорила про Новий Рік: "Епоха добра і світла"

Також, "Знай.uа" писав, Зібров приобняв Білик і Сумську і посміхнувся крізь вуса: "Буде гаряче"