Стало відомо про те, що у Тернополі посеред ночі роблять стихійне сміттєзвалище. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що на східному мікрорайоні в Тернополі, серед ночі сталося щось дивне. Нові власники квартири викинули на сміття всі речі попереднього власника.

Тепер цей двір перетворився просто на стихійне звалище.

Звалище в Тернополі, фото: соціальні мережі
Звалище в Тернополі, фото: соціальні мережі
Вулиця в Тернополі перетворилася на звалище, фото: соціальні мережі

Справа в тому, що близько місяця тому померла мешканка багатоповерхової будівлі, яка розташована на проспекті Бандери, 82. Кілька днів тому туди заїхали нові власники, які і вирішили влаштувати звалище на вулиці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Всі її речі вони викинули недалеко від контейнера для сміття, сталося це посеред ночі.

Загибла жінка померла від коронавірусної інфекції, тому, такі їх дії можуть нашкодити іншим. Сусідам, а також співробітникам підприємства, яким доведеться це все прибирати.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що закарпатці, на жаль, і надалі викидають і залишають сміття аби де, незважаючи на сміттєву проблему в краї.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.Допитливий запах-прориває на блювотний рефлекс. Жителі житлового масиву Діївка в Дніпрі, скаржаться на жахливий сморід з правобережного полігону.