Стало відомо про те, що в Тернопільській області чоловік вкрав у колишньої коханої бензопилу. Такого городяни ще не бачили.

Таким чином, повідомляється, що чоловік напередодні Нового року вирішив пограбувати свою екс-кохану. Взяв він дещо дивне-бензопилу.

Заявниця говорить про те, що у неї з підсобного приміщення пропала річ, не найдешевша. Вартість такої бензопили склала приблизно чотири тисячі гривень. Запідозрила в таких діях свого колишнього чоловіка.

Поліція, фото: Національна поліція
Поліція, фото: Національна поліція

Співробітника територіального підрозділу вдалося підтвердити всі здогадки потерпілої жінки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зізнався чоловік, якому 32 роки. Він розповідає, що всередину приміщення потрапив без праці, у нього залишилися ключі, якими він користувався під час спільного життя з жінкою.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.