Стало відомо про те, що мати Скрябіна виготовила подарунки для школярів з Тернополя. Справжнє диво до свят.

Таким чином, повідомляється, що учні однієї зі шкіл міста Тернопіль отримали від матері відомого українського виконавця Кузьми Скрябіна подаруночки. Оригінальні дзвіночки, які вона зробила самостійно.

На них зображені ноти і перші рядки їх пісень її сина. Передноворічні прикраси жінка зробила на прохання викладачів.

Олександр Остапчук пише про те, що народилася ідея зібрати дзвіночки з рядками з пісень Скрябіна, саме тому, попросили Ольгу Михайлівну Кузьменко допомогти з цим.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Напередодні Нового року вони отримали першу бандероль з подаруночками. До слова, крім класичних дзвіночків, є і у вигляді янголят.

Діти вже розпакували їх, і дуже задоволені такими подарунками. Керівництво школи висловило жінці велику подяку за виконану роботу.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Митрополит Епіфаній терміново звернувся до українців, тисячі маленьких янголят залишилися в біді: "Чужих дітей не буває"

Також портал Знай.ua писав, що доля змилувалася над незрячою дівчинкою з великими блакитними очима: рідні кинули її ще в пологовому будинку.

Також портал Знай.ua писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька: "куля не вибирає"