Відомий український виконавець Павло Зібров порадував своїх передплатників в соціальній мережі Instagram новими знімками, а також привітав їх з наступаючими святами.

Таким чином, повідомляється, що в новій публікації Павла Зіброва ціла карусель з фотографій з сім'єю. Він останнім часом досить часто став ділитися фотографіями з життя.

Тут же він привітав всіх передплатників, друзів і просто знайомих з Новим роком. Свято вже на порозі.

"Бажаємо, щоб в 2021 році в кожному будинку була радість, удача, щастя, мир, любов, і міцне здоров'я. Нехай Новий рік буде наповнений яскравими фарбами, спілкуванням з близькими, приємними спогадами, подорожами, і радісними подіями! Нехай мрії збуваються» і реалізації всіх бажань вам " - написав під фотографіями український виконавець.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фотосесія у сім'ї вийшла досить святкова, але сімейна. Вони змінили кілька нарядів. Від домашніх піжам, до самих блискучих костюмів і суконь.

Нагадавши, таємничий залицяльник облизав Ірину Білик на очах у всіх, повільно спускаючись нижче колін-свято вдалося

Як повідомляв портал "Знай.uа", ніжна Alyosha у вінку заговорила про Новий Рік: "епоха добра і світла"

Також, "Знай.uа" писав, Зібров приобняв Білик і Сумську і посміхнувся крізь вуса: "буде гаряче"

Ольга Сумська стала гостем "Ток-шоу №1" і опублікувала кілька знімків зі зйомок передноворічного випуску.