Мільйонер з Тернопільщини продовжує пошуки своєї рідної матері. Про це розповіли в програмі "Таємниці ДНК" на телеканалі СТБ.

Андрій Савчук виріс у родині прийомних батьків, які дуже його любили. Подорослішавши і пройшовши через безліч важких випробувань він став успішним підприємцем у якого є любляча дружина і дитина, проте немає рідної мами.

Чоловік звернувся в програму" таємниці ДНК", щоб журналісти допомогли йому в пошуках матері.

Андрій Савчук, кадр з програми таємниці ДНК: YouTube
Андрій Савчук, кадр з програми таємниці ДНК: YouTube
Андрій Савчук, кадр з програми таємниці ДНК: YouTube

Андрій вже давно проводив власне розслідування. Йому вдалося дізнатися, що його мама була дочкою впливової людини, яка заборонила їй народжувати дітей. Однак жінка не послухалася і народила двох близнюків з одним з яких встигла втекти, а другим виявився Андрій. Чоловік зачепився за цю історію і дізнався можливе ім'я мами — Марія Мостова. Також він знайшов кілька жінок з таким ім'ям на Тернопільщині, проте серед них не було його матері.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Журналісти встановили, що рідну маму Андрія могли кликати любов. Вони знайшли чотири претендентки, і зробили їм тести ДНК. Чоловік був упевнений, що одна з них — його рідна мама. Однак, на жаль, жоден тест не показав спорідненості.

Не дивлячись на це Андрій Мостовий не сумує і не кидає спроби знайти рідну матір.

Нагадаємо, що чернівецьких малюків хочуть залишити без новорічного дива, кондитери в розгубленості

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка розкрила правду про жахи дитинства в інтернаті

Також, "Знай.uа" писав, що історія Закарпатської родини вражає в саме серце, батьківство як покликання