Стало відомо про те, що в Тернопільській області почали красти речі з кладовищ. Злидні доводить і до такого.

Таким чином, повідомляється, що на місцевому кладовищі Шумська виявили чоловіка, який виносив з могил дорогі речі. Все це, по всій видимості, він планував здати на металобрухт. У деяких людях не залишилося нічого святого.

кладовище, скріншот з відео
кладовище, скріншот з відео

Одна з жінок відразу впізнала дорогу лампадку, яка лежала на могилі її чоловіка, і вирішила боротися за неї до кінця.

Були викликані співробітники правоохоронних органів, які оперативно прибули на місце інциденту.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чоловік відразу зізнався про свої наміри, що хотів здати всі взяті речі на металобрухт, але, не встиг.

Відповідати він буде за статтею 185 Кримінального кодексу України. Також, він буде перевірений на інші випадки крадіжки, з якими він може бути якось пов'язаний.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

У Тернополі малолітні вандали розмалювали меморіальну дошку, встановлену на честь загиблого на Донбасі медика-героя Володимира Вовка.

Як повідомляв Знай.ua , п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай.uа писав, у Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині".

Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.