Відомий український співак Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, артист вирішив похвалитися незвичайним подарунком, який отримав на Новий рік.

Павло Зібров опублікував знімок з подарунком, який він отримав на Новий рік і поділився своїми враженнями.

На опублікованому знімку можна побачити Павла Зіброва, який сидить за столом і одягнений у світло-сіру кофту із зображеннями кольорових мандал. При цьому, в руках артист тримає невелику карикатурну статуетку вусатого чоловіка в окулярах, квітчастій сорочці і червоних шортах.

У підписі до публікації Павло Зібров підкреслив що отримав в подарунок власну міні копію і запитав шанувальників, на скільки статуетка схожа на нього.

"Ну що, дорогі друзі, Новий рік прийшов, а з ним і приємні сюрпризи. Отримав ось такий подаруночок цікавий - свою міні копію. Схожі?"- написав Павло Зібров.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Нагадавши, Каменських вибралася з ліжка заради фото з лисим чоловіком: "Ля, які бубусики"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катя Осадча показала, як її в дитинстві чіпав бородатий дід: "Я була лисичкою"

Також, "Знай.uа" писав, у Карпатах, на Балі та інших островах: де українські зірки зустрічали 2021