Тернопільські волонтери накрили різдвяний стіл для бійців на передовій. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Волонтер Володимир Мосейко розповів, що хвилясті з Тернопільщини Володимир Хохолик та Володимир Балицький передали українським захисникам 200 літрів куті та 3500 вареників.

За його словами, 3 січня пройшла акція "Поділися кутею з солдатом", в якій взяли участь 20 представниць групи" Золоті журавки " і ветерани російсько-української війни.

Так, волонтери передали військовим 2,5 тонни допомоги в напрямку Донецька і Луганська.

"Цього разу веземо продукти харчування, дві маскувальні сітки, газову плиту. Найголовніше-це кутя, щоб хлопці змогли відчути атмосферу свята Різдва і те, що їх підтримують і допомагають" - розповів Володимир Мосейко.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Волонтери передали допомогу українським військовим, фото: Facebook Володимир Мосейко
Волонтери передали допомогу українським військовим, фото: Facebook Володимир Мосейко
волонтери передали допомогу українським військовим, фото: Facebook Володимир Мосейко

Зібрати продукти для українських військових також допомогли представники Тернопільського осередку Українського козацтва, обласної Спілки ветеранів Афганістану, волонтери благодійного фонду"Пам'ять і любов".

"Наші козаки Володимир Хохолик і Володимир Балицький продовжують дарувати гарний настрій нашим захисникам і роздавати смаколики від людей в зоні ООС ( АТО)....."- написав Володимир Мосейко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, що Українка на Донбасі пройшла шлях Амазонки, героїчно рятуючи життя

Як повідомляв портал "Знай.uа", Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій

Також, "Знай.uа" писав, що українським воїнам "подарували" обстріли на Донбасі з усіх зброї