Відома українська актриса Ольга Сумська має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка показала, де її сім'я вирішила провести новорічні свята.

Ольга Сумська опублікувала кілька знімків з родиною з Буковелі і розповіла, що тепла зима дісталася і до знаменитого українського курорту.

На опублікованих фото можна побачити Ольгу Сумську разом з чоловіком Віталієм Борисюком та донькою Ганною Борисюк, які катаються на лижах на засніжених горах у Буковелі.

Публікація Ольги Сумської: Instagram
Публікація Ольги Сумської: Instagram
Публікація Ольги Сумської: Instagram

Також Ольга Сумська додала кілька відео, де розповіла, що сніг на Буковелі штучний і підкріпила ці слова фотографіями трас на курорті, на яких зовсім немає снігу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Публікація Ольги Сумської: Instagram
Публікація Ольги Сумської: Instagram
Публікація Ольги Сумської: Instagram

У підписі до публікації зірка зізналася, що вперше бачить Буковель без снігу взимку і чекає, коли він з'явиться.

"Сімейка Борисюків-Сумських на лижні! Хіба що зелені траси в січні бачимо вперше. Тому, чекаємо від природи справжнього снігу " - написала Ольга Сумська.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк затьмарила Буковель сідницями в "Хижому" бікіні

Як повідомляв портал "Знай.uа", Комаров з "Світу навиворіт" показав, заради кого повертається з небезпечних експедицій

Також, "Знай.uа" писав, що Осадча і Горбунов вразили сімейним захопленням, такого від пари ніхто не очікував