На Тернопільщині померла 68-річна лікар-бактеріолог лаборант Боярчук Людмила Володимирівна.

Про це повідомляють на сторінці Управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації у Фейсбуці, передає портал "Тернополяни".

Медик Центральної міської лікарні померла від ускладнень, викликаних коронавірусом.

Повідомляється, це вже тринадцята смерть медика від ускладнень COVID-19 в області.

"2 січня 2021 року передчасно пішла з життя лікар-бактеріолог лаборант КНП «Бережанська Центральна міська лікарня» Бережанської міської ради Боярчук Людмила Володимирівна . Їй було 68 років. 25 січня їй би виповнилося 69",- йдеться в повідомленні.

Відомо, що Людмила Володимирівна була лікарем-бактеріологом лаборантом починаючи з 1986 року. Вона віддала невтомній медичній праці майже півжиття і працювала до останнього.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Важко знайти слова розради, коли відбувається непоправне - доброї, та щиросердної людини. Світла пам'ять і великі співчуття рідним, двом дітям і п'ятеро онукам, близьким, знайомим. Щиро сумуємо і поділяємо біль непоправної втрати. Вічна пам'ять!",- сумують в управлінні охорони здоров'я ТОДА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Також, "Знай.иа" писав, під Тернополем помер 96-річний соратник Бандери: "останній учасник Битви під Гурбами"