Стало відомо про те, що медики швидкої допомоги з Тернополя двічі реанімували 39-річну жінку. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що справжнє різдвяне диво сталося в Тернополі, і його створили медики. У вівторок, 5 січня, 52 бригада швидкої допомоги вирушила на вулицю Оболоня, що в Тернополі, де почали рятувати 39-річну дівчину.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Швидка допомога, фото: скріншот з відео

Жінка продавала одяг на місцевому ринку, як раптом, їй стало погано, і вона впала прямо на місці. Очевидці відразу ж викликали на місце медиків, і до прибуття швидкої ніякої допомоги їй не надали.

Фельдшери прибули на місце, вона була все ще без свідомості, пульс не прослуховувався.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вони констатували раптову клінічну смерть, але, після проведених реанімаційних заходів її вдалося повернути до життя, після чого її терміново госпіталізували в лікарню.

У кареті швидкої допомоги у неї знову зупинилося серце, але медики Наталія Гіренко та Яна Поліщук не здавалися, і вдруге повернули її до життя.

Зараз їй нічого не загрожує.

Варто нагадати, що під Дніпром сталася ДТП, в результаті якої загинула маленька дитина. Інцидент стався 31 грудня в селі Мар'яна Роща Петропавлівського району. Водій автомобіля ВАЗ-2101 не впорався з керуванням і злетів з моста в річку Самара.

Як повідомляв портал Знай, у Дніпрі медики врятували 11-річного школяра з Кам'янського, якого 22 грудня збив потяг. За словами лікарів, хлопчик вийшов з коми і почала дихати самостійно.

Також Знай писав, що у Дніпрі горе-піротехнік отримав заряд феєрверків у живіт, але не здався.