Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як вона допомагає підготуватися до Різдва рідній бабусі. Разом вони накривають на святковий стіл.

Таким чином, повідомляється, що дівчина досить часто публікує кадри зі свого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу вона показала шанувальникам, як готується до святкування світлого свята - до Різдва.

Як це і заведено, проводить цей час разом з сім'єю. Атмосферний ролик з'явився в соціальних мережах.

"Святкуємо Різдво. Допомагаю бабусі накривати на стіл) як думаєте, яке блюдо я тримаю в руках? (Одна з найулюбленіших страв у нашій родині)" - написала українська виконавиця під постом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Ірина Федишин позбулася концертів. Однак всю активність і творчість вона направила на створення кліпів. Нові пісні і відео до них співачка активно записує і знімає в карантинні дні. Ірина показала шанувальникам, як проходить знімальний процес у соцмережі.

Також Знай писав, що українська співачка Ірина Федишин є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона опублікувала понад 5 тисяч фото - і відеоматеріалів, тоді як підписано на неї 356 тисяч осіб. В черговий раз вона порадувала шанувальників фото і вдіео з Катериною Осадчою.

Нещодавно Знай передавав, що Ірина Федишин вилікувалася від коронавірусу і розповіла, як хворіла. Співачка перехворіла легко, а її чоловік отримав ускладнення і тепер бореться з ними.