У Тернополі з 11 січня можуть ввести локдаун.

Про це повідомив мер Тернополя Сергій Надал на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, комісія з надзвичайних ситуацій проведе екстрене засідання, на якому, ймовірно, введе посилені карантинні обмеження в регіоні.

"Знаю, що цими вихідними заплановано екстрене засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій при Тернопільській облдержадміністрації. Дуже ймовірно, що вони скасують рішення міської комісії і введуть таки локдаун у Тернополі з 11 січня",- повідомив мер Тернополя.

Сергій Надал, фото: Facebook
Сергій Надал, фото: Facebook

Надал також стверджує, що з'явилася інформація про те, що поліцейські збираються виставити кордони навколо шкіл, щоб не пускати дітей на уроки, а на директорів і вчителів будуть відкриті справи.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Хочу заявити, що в Тернополі воювати з поліцією ніхто не буде. Я не маю права ризикувати людьми і містом. Ми всі стали заручниками нав'язаних некомпетентних рішень влади",- заявив Надал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині священики виступили проти "базарного дня" у неділю: "треба переносити"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Довгожителька з Тернополя відсвяткувала круглу дату -" у 100 років як огірочок"

Також «Знай.иа " писав, що Мер Тернополя Надал круто змінив думку щодо локдауна: багато хворих