Тернополянин звинувачує лікарів у смерті своєї 36-річної дружини.

Чоловік звернувся до поліції із заявою про ймовірний злочин через неналежне виконання професійних обов'язків медпрацівниками. Вдівець переконаний, що в смерті його тридцятишестирічної дружини винні лікарі, передає Досьє102.

Повідомляється, що в ході перевірки стало відомо, що потерпіла в серпні 2020 року протягом двох тижнів лікувала проблеми зі шлунком під наглядом сімейного лікаря. Але результатів це не дало і легше не ставало і вона прийняла рішення звернутися в лікарню.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

За кілька днів перебування в лікарні жінка померла. Сталося це 4 вересня. Факт смерті правоохоронці зареєстрували в ЄРДР за статтею 115 ККУ.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак з висновками медиків чоловік покійної не згоден і наполягає на лікарській недбалості.Про це він заявив в правоохоронні органи. Його слова перевірятимуть поліцейські та працюватимуть комісійна експертиза згідно зі статтею 140 частина 1 ККУ.

Причина смерті жінки стане відома після проведення всіх експертиз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лікаря Марадони звинуватили в загибелі легенди, за чоловіка взялися в прокуратурі: "Дієго ненавидів медиків"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка мріяла про материнство 9 років і поховала новонародженого малюка: "вони його задавили"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові малюка скалічили при пологах, убита горем мама розкрила правду: "не може навіть ковтати"