Стало відомо про те, що перестало битися серце військового з 44 окремої артилерійської бригади. Віддав кілька років життя війні на Донбасі.

Таким чином, повідомляється, що перестало битися серце Війтовича Богдана Івановича. Колишнього військового з 44 окремої артилерійської бригади.

Чоловік ніс службу в лавах артилеристів в 2014 і 2015 році. Все це відбувалося в той час, коли все тільки формувалося.

Свічка пам'яті, скріншот
Свічка пам'яті, скріншот

Користувач Дмитро Мельничук написав, свої щирі співчуття рідним. Поховали героя в рідному Нововолинську.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Загиблий на Донбасі військовий, фото: Facebook
Загиблий на Донбасі військовий, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в понеділок, 11 січня, в районі проведення ООС на Донбасі, бойовиками був порушений режим тиші шість разів.

Про це йдеться в повідомленні штабу Операції Об'єднаних сил. Помер один боєць, якого лікарі не змогли врятувати.

Нагадаємо, на сторожі держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду.

Як повідомляв портал Знай.ua, три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу.

Раніше ми писали про те, що крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.