Відомий священник Православної Церкви України з Тернопільщини відзначив свій ювілей.
Про це повідомляє Тернопільська єпархія ПЦУ.
Так, стало відомо, що днями своє 35-річчя відзначив священник Тернопільської єпархії Православної Церкви України о.Василь Шадий. Відзначимо, що він є настоятелем парафій Преображення Господнього с.Токи, Різдва Пресвятої Богородиці с.Воробіївка та Успіння Пресвятої Богородиці с.Просівці Підволочиського району.

Василь Шадий Фото: Тернопільська єпархія ПЦУ
Василь Шадий Фото: Тернопільська єпархія ПЦУ

Духовенство і миряни вітають всечесного отця Василя з ювілейним днем народження і надсилають побажання бадьорості духу і тіла, благодатних духовних дарів, міцного здоров’я, достатку та довголіття.

"Нехай Всемилостивий Господь наш Ісус Христос, за молитвами Пречистої Своєї Матері, посилає Вам Свої Благословення для подальшої плідної праці у розбудові Православної Церкви України, процвітання нашого краю та Української Держави загалом.", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині священики виступили проти "базарного дня" у неділю: "треба переносити"

Як повідомляє портал «Знай.uа» довгожителька з Тернополя відсвяткувала круглу дату -" у 100 років як огірочок"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Також "Знай.uа " писав, що мер Тернополя Надал круто змінив думку щодо локдауна: багато хворих