Відома українська співачка Тоня Матвієнко в житті має дві Ніни, які вкрай важливі для неї в житті. І ось, 15 Січня, одна з них святкує свій день народження. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що в цей день народилася їх з Арсеном Мірзояном дочка. 15 січня стало доленосним днем. "Народилося наше щастя-сонечко на ім'я Ніна. Рости здорова і щаслива. Ти наш магніт, який з'єднує, і завжди притягує до себе, де б ми з татом не були» - написала під постом Тоня Матвієнко.

Варто відзначити, що це друга дочка Тоні Матвієнко. Перша дочка Уляна народилася ще від першого коханого, 6 листопада 1998 року. Друга ж дочка народилася 5 років тому, в цей день. Батьком став Арсен Мірзоян, з яким вони були в цивільному шлюбі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Через півтора року, 15 Червня 2017 року вони узаконили свої стосунки. І ось, вже стільки років вони залишаються разом.

Зараз вони знаходяться всією сім'єю на відпочинку в Єгипті, де і відзначать день народження Ніни.

Нагадаємо, "Холостячка" Леся Нікітюк оголила розкішні груди в прозорому бюстгальтері: "завжди так виглядаю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських у крихітному бікіні показала, як пустує з Потапом у басейні: дуже апетитно

Також, "Знай.uа" писав, Ольга Сумська виправдалася за конфуз з "мовою" в серці Карпат: "мене це загартовує"