На Тернопільщині правоохоронці оштрафували голову ОТГ, який видавав собі незаконні премії.
Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Тернопільщині.
Так, стало відомо, що голову однієї з ОТГ Тернопільського району оштрафували через незаконні премії, які посадовець нараховував сам собі. Зазначимо, що суд визнав держслужбовця винним у вчиненні правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП.

Поліція / фото : Znaj.ua
Поліція / фото : Znaj.ua

У ході розслідування з'ясувалося, що посадовець упродовж 2020 року приймав рішення про власне преміювання без дотримання процедури, визначеної ст. 28 Закону України "Про запобігання корупції" щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.
Тернопільський міськрайонний суд притягнув його до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в сумі 3 400 грн.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще