На Тернопільщині сімейна сварка обернулася побоями, а пізніше - порушенням кримінальної справи.

До поліції звернулася мешканка Кременеччини і розповіла, що її побив власний зять. За версією потерпілої, уся родина пішла гості, де зять почав ображати її словесно. Коли вони повернулися додому, жінка почала з'ясовувати стосунки зі своєю донькою про поведінку її чоловіка. В розмову двох жінок втрутився зять і почав бити тещу.

За матір заступився її рідний син, і зупинив бійку. Правоохоронці порушили кримінльну справу за статею 126 ККУ (побої та мордування).

Раніше сімейна сварка в Чернівецькій області обернулася кривавою трагедією. Мешканка Вижницького району вдарила чоловіка ножем у груди. Поранення виявилося смертельним. Нападниця з місця злочину втекла.

"14 листопада до Вижницького відділення поліції надійшло повідомлення від співробітника бригади швидкої медичної допомоги. Лікар повідомив, що коли екіпаж прибув на виклик, то в одному з будинків села Бережонка виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням без ознак життя", - розповіли у прес-службі поліції області.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом із тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "Годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.uа писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті - крок: "Дуже небезпечний токсин"