Стало відомо про те, що в Тернопільській області помер сімейний лікар. Рятував пацієнтів, але не зміг допомогти собі.

Таким чином, повідомляється, що в Тернопільській області, в селищі горожського типу Великі Бірки помер сімейний лікар, Олег Алексієвець. Смерть настала в п'ятницю, 15 січня, йому було 48 років.

Помер лікар, фото: соціальні мережі
Помер лікар, фото: соціальні мережі

Це вже п'ятнадцята за рахунком смерть медика в Тернопільській області. Причиною смерті стало ускладнення від коронавірусної хвороби.

Він врятував величезну кількість людей, але, допомогти собі так і не зміг. Смерть настала раптово.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Свою кар'єру він почав з амбулаторії в рідному селищі, ще в 2002 році. Практично 19 років свого життя сімейний лікар присвятив цій справі.

Нагадаємо, що в Україні з самого початку епідемії коронавірусної інфекції подверждено вже 1 163 716 випадків зараження. За останню добу було зафіксовано 3 034 нових випадків, трохи менше, ніж зазвичай. Про це повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 871 196 пацієнтів. За останню добу видужало 5 236 осіб, 67 осіб померло.

Нагадаємо, бізнес-імперія синам і мільйонні борги харків'янам: який спадок залишив після себе покійний Кернес.

Як повідомляв портал Знай.uа, 65-річну актрису Таню Робертс, відому як" дівчина Бонда", помилково оголосили мертвою, але незабаром після цього вона пішла з життя.

Також портал Знай.uа писав, що на 92 - му році життя 1 січня пішов з життя англійський актор Марк Іден. Він відомий за роллю Алана Бредлі в серіалі "Доктор Хто".