Стало відомо про дівчину з Тернополя, яка попри важку хворобу не опускає руки. Вона пише книжки і радіє життю.

Таким чином, повідомляється, що Діана Стефанів родом з села Кальне, що в Тернопільській області. Народилася вона вона з рідкісним синдромом Рассела-Сільвера, наслідки якого проявляються затримкою в зростанні.

Її називають Дюймовочкою, і нічим іншим 18-річна дівчина не відрізняється від інших.

Діана Стефанів з Тернопільської області, фото: соціальні мережі
Діана Стефанів з Тернопільської області, фото: соціальні мережі

Незважаючи на прояви хвороби вона виросла сильною, це її загартувало, і Діана впевнено йде до своїх цілей.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У три роки вона пішла в садок, в сім в школу але, на жаль, навчання тривало недовго, так як різко почало псуватися зір. Її перевели на індивідуальне навчання.

Вчителі приходили додому до дитини, і навчали її там. Найбільше їй подобалося вивчення німецької та культура країн світу.

Зараз у дівчини вже чимало великих зошитів, які стали її рукописами. Мама Діани читала все це, і не могла зрозуміти, звідки у неї така фантазія і словниковий запас.

Через деякий час у Діани було вже дві книги, які були випущені завдяки благодійному фонду. Дівчина поза собі від щастя.

У 2020 році вона закінчила школу, з відзнакою. Разом з однокласниками вони відсвяткували випускний.

З нових захоплень у Діани зараз спів, і хто знає, можливо незабаром ми почуємо від неї пісні, які в майбутньому стануть хітами.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом