Відомий український співак Павло Зібров знову порадував фанатів новою публікацією в соціальній мережі Instagram. Там він з'явився не один, а разом з красивою дівчиною-журналісткою, яка є дружиною відомого телеведучого Дмитра Комарова.

Таким чином, повідомляється, що на новому знімку Павло Зібров з'явився разом з Олександрою Кучеренко. Вони знімали сюжет для дівчини, у неї є своя рубрика в ранковому шоу «Ранок у Великому Місті» на каналі ICTV.

Її суть в тому, щоб встигнути відповісти на 33 питання всього за три хвилини. І ось, гостем чергового випуску став Павло Зібров.

Коментарі під постом Павла Зіброва, фото: скріншот
Коментарі під постом Павла Зіброва, фото: скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Під постом він пише: "Як думаєте, встиг відповісти на 33 питання за 3 хвилини?». Випуск з'явився вже в загальному доступі в мережі, і можна подивитися, чи зумів чоловік це зробити.

Під самою публікацією Олександра Кучеренко залишила свій коментар, в якому написала, що Павло і не на таке здатний.

Нагадаємо, раніше Зібров з родиною потужно привітав українців з Новим роком:"удачі, щастя і любові". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Божевільний Зібров в жовтій шапці вискочив під сніг і хвацько накрутив вуса: "готовий до свят"

Також "Знай.ua" писав, що Зібров розкрив секрет чарівного "зілля" від похмілля, на Новий Рік знадобиться: "будеш як огірочок"

Разом артисти приготували напій від похмілля, який обов'язково знадобиться 1 січня.