Стало відомо про те, що в Тернополі розшукують молоду жінку, яка зникла безвісти. Більше 3 місяців ніхто не бачив її, а рідні вже не знають куди звертатися.

Таким чином, повідомляється, що співробітники Тернопільського відділення поліції розшукують 35-річну мешканку обласного центру Цибрій Тетяну Василівну.

Зникла жінка, фото: Національна поліція
Зникла жінка, фото: Національна поліція

Востаннє жінку бачили ще 1 жовтня 2020 року. Тоді вона вийшла з дому, і так і не повернулася.

І ось, зараз вже 20 січня 2021 року, а її все ще немає. Ніхто її не бачив за три з половиною місяці, а телефон не з'являвся в мережі.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Рідні все ж не втрачають надію на те, що вона жива і знаходиться в безпеці. Щодня вони перевіряють всі новини, і опитують людей чи не бачили вони Тетяну.

Якщо раптом у вас є якась інформація стосовно її місцезнаходження, тоді телефонуйте за номером телефону 27-11-70, або ж на спеціальну лінію «102». Про це повідомляється відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що під Києвом розшукують підлітка з зеленими очима. Молодий чоловік вийшов з дому 16 листопада і не повернувся.

Також Знай писав, що на Харківщині розшукують жінку, яка пішла з дому і зникла безслідно. За інформацією правоохоронців, розшукується 80-річна мешканка міста Дергачі Олена Зубенко.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зник 15-річний підліток. За інформацією правоохоронців, розшукується неповнолітній Сорока Олексій Віталійович. Хлопчик 2005 року народження 21 листопада 2020 року пішов з дому і досі не повернувся.