Стало відомо про те, що в одній з колоній Тернопільської області почали порушувати права ув'язнених. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що там відсутні чергові медики, а також необхідні для лікарів кабінети. Ці всі порушення були виявлені в Чортківській в'язниці, що в Тернопільській області.

Під час перевірки установи, співробітники обласної прокуратури виявили цілий ряд порушень. Крім того, там немає елементарного цілодобового чергування медиків, вони є тільки вдень, протягом робочого дня.

Раптом якщо комусь стане погано ввечері або вночі, то надати першу допомогу відразу можливості немає. Це, природно, суперечить принципам охорони здоров'я, яке передбачено українським законодавством.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

До слова, новоприбулі ув'язнені проходять медогляд не відразу, а тільки через деякий час, місяць і більше.

Немає в Тернопільському ізоляторі і інфекційного ізолятора, окремої палати-ізолятора людей з психічними розладами, і навіть приміщення для очікування прийому.

Нагадаємо, Знай писав, що мати одного з ув'язнених звинуватила співробітників Лук'янівського СІЗО в побиттях свого сина і вимаганні грошей. Жінка зазначила, що його сина б'ють щоночі і вимагають гроші в розмірі 1500 доларів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Запорізькій в'язниці для неповнолітніх не реагують на скарги ув'язнених. Правоохоронці виявили низку порушень у утриманні неповнолітніх.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що до Вільнянської колонії були передані бублики з так званим " сюрпризом".