У Тернопільській області помер чоловік внаслідок переохолодження.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Тернопільській області.

Повідомляється, що інцидент стався в селі жеребки Підволочиського району. Проїжджаючий повз водій побачив на узбіччі чоловіче тіло. Очевидець відразу ж викликав на місце події бригаду швидкої допомоги.

На жаль, прибулі медики лише констатували смерть 37-річного чоловіка. Про подію було повідомлено правоохоронцям.

По виїзду слідчо-оперативна група місцевого ВП з'ясувала, що загиблий досить часто розпивав спиртні напої. На момент смерті він перебував на узбіччі без верхнього одягу. В ході поверхневого огляду судмедексперт не виявив на тілі чоловіка слідів насильницької смерті. Причина смерті-переохолодження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дані по події були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно частини 1 статті 115 КК України з позначкою "нещасний випадок".

Нагадаємо, що в одній з колоній Тернопільської області почали порушувати права ув'язнених. Повідомляється, що там відсутні чергові медики, а також необхідні для лікарів кабінети.

Як повідомляв портал Знай.иа, "синій" тато кинув 6-річну і місячну дочок в холодному будинку: "повинна бути 36,6, а у неї 34,9". Поліцейські отримали виклик у Сумах. Дівчинка плакала і просила про допомогу, так як залишилася разом з маленькою сестрою одна вдома.

Також Знай.иа писав, що під Тернополем молодий хлопець осідлав санки і загинув: діти так не грають.