Літня мешканка Тернополя відсвяткувала 95-й День народження.

Детальніше про це розповів міський голова Сергій Надал на своїй сторінці в Facebook.

У суботу, 23 січня, свій 95-й День народження відсвяткувала тернополянка Загалюк Ганна Теодорівна. Міський голова Сергій Надал привітав довгожительку з цим днем і назвав її прикладом стійкості, сили і любові.

За словами мера, Ганна Теодорівна провела 10 років у радянських таборах Воркута та Інта зі страшним штампом в особовій справі "ворог народу". Вона пережила важку працю, голод і жила в холодних бараках.

Загалюк Ганна Теодорівна / фото: Facebook
Загалюк Ганна Теодорівна / фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

І тим не менш, жінка знайшла сили, щоб боротися, жити і любити. У таборах Анна змогла народити сина, якого виховала і жила заради нього. Вона пообіцяла собі, що витримає всі випробування і покаже синові рідну землю.

Так і сталося-Анна, після повернення з таборів, оселилася в Тернополі, де проживає і донині. Вона працювала в місті все життя і тут же зустріла мера з теплою посмішкою і добром.

" ми вітаємо цю чудову людину. Бажаємо міцного здоров'я їй, її дітям, онукам і правнукам. Нехай всі вони радують Вас своїми успіхами, нехай Господь береже від бід. Живіть багато-багато років, нехай вони будуть радісними і благословенними!",- написав Сергій Надал.

Загалюк Анна з родиною та Сергієм Надалом / фото: Facebook
Загалюк Анна з родиною та Сергієм Надалом / фото: Facebook

Нагадаємо, що у селі Кальне, Тернопільської області живе дівчина Діана Стефанів, яка страждає від рідкісного захворювання.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тернопільський священик показав "диво" - гриби та квіти у засніженому лісі.

Також Знай.иа писав, що стало відомо про медсестру з Тернопільської області, яка з самого початку епідемії коронавірусу стоїть на передовій.