На Тернопільщині прощаються з героєм АТО, якому раніше поставили важкий діагноз.

Про скорботну новину розповідає видання "20 хвилин".

Повідомляється, що 24 січня помер Тернопільський підполковник Ігор Стопчак, який захищав Україну в АТО. Відомо, що військовий прослужив в 44-й артбригаді з часу її створення в 2014 році до 2019 року.

Нещодавно медики діагностували Ігорю важкі захворювання: гострий менобластний лейкоз (рак крові), цукровий діабет та ішемічний інсульт. Небайдужих жителів області просили допомогти фінансово в лікуванні військовослужбовця. Але, незважаючи на великий відгук, ігор Стопчак помер.

Ігор Стопчан / фото: Facebook
Ігор Стопчан / фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як розповів товариш по службі Ігоря полковник Олександр Рудик, він був дуже відповідальною людиною і грамотним фахівцем. Прес-офіцер Тернопільської військової частини Юрій Кульпа розповів, що особисто знав померлого і лише з хорошого боку: "Знаю його як професіонала своєї справи. Грамотний психолог".

" це людина, яка вчила і виховувала кожного свого бійця. Ми пройшли удвох з ним АТО в бурхливі для України 2015-2016 роки", - розповів колишній товариш по службі Валерій Лєсков.

Нагадаємо, що на Тернопільщині відбулася поминальна служба за Іваном Вітішиним- "кіборгом", полеглим у Донецькому аеропорту у 2015 році.

Як повідомляв портал Знай.иа, тернопільські правоохоронці розшукують зниклого військовослужбовця.

Також Знай.иа писав, що літня мешканка Тернополя відсвяткувала 95-й День народження.