Відомий український виконавець Віктор Павлік опублікував на своїй сторінці новий пост. Фотографія була зроблена під час спільної фотосесії з дружиною Катериною Реп'яховою.

Таким чином, повідомляється що він опублікував фотографію з сірим фоном, проте підписувати ніяк він її не став, дружина лише залишила лаконічний коментар «улюблений».

Коментар під постом Віктора Павлiка, фото: скріншот
Коментар під постом Віктора Павлiка, фото: скріншот

При цьому, Катерина Реп'яхова на свій сторінці опублікувала знімок з цієї ж фотосесії, де розповіла про свою вагітність. Вже 20 тижнів, велика частина терміну пройшла, і зовсім скоро у них з'явиться первісток. Стать дитини пара поки що не розголошує, але імена вже підібрали.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Влітку Віктор Павлік втратив свого молодшого сина, він хворів на рак. Через це їм з дружиною знову довелося перенести весілля, і довгий час вони не з'являлися на публіці.

Дитину вони планували довго, і вийшло все з другого разу.

Нещодавно Знай передавав, що Віктор Павлік засвітився з колегою по сцені Павлом Зібровим.

Не відразу прийшовши до тями після трагедії, Віктор все ж повернувся до ведення свого блогу в Instagram.

Також Знай повідомляв, що молода дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про безгрошів'я після весілля.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І тепер великі проблеми не тільки у них, але і у багатьох сімей.

Нещодавно Знай писав, що Катерина Реп'яхова розповіла, як закрутила роман з Віктором Павликом.