Тернополянин Андрій Горбатюк, засуджений довічно за жорстоке вбивство тату-майстра Тетяни Підвашецької, оскаржує рішення суду.

Судове засідання мали проводити у середу, 27 січня, проте мама вбитої дівчини Світлана попросила перенести його, оскільки жінка погано себе почуває. Про це повідомив Telegram-канал "Файний Тернопіль".

Матір пояснила, що вона летіла з Нової Зеландіїї і більше 70 годин добиралася до України, тому потребує трохи часу на адаптацію. Суд прохання задовольнив та переніс засідання на 10 лютого.

скріншот: Telegram-канал Файний Тернопіль

Нагадаємо, 18 квітня у Тернополі обирали міру запобіжного заходу для підозрюваного - наступні два місяці він проведе під вартою. Спокійним засідання назвати не можна - колишній чоловік загиблої Руслан кидався Горбатюка, який мовчки сидів за склом. Руслана стримували три людини, вивели із залу в наручниках.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua , 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.