Мешканка Зборівського району, що на Тернопільщині, стала жертвою шахраїв, які "привітали" жінку з крупним виграшем.

32-річній тернополянці прийшла смс про те, що вона стала власницею позашляховика Volkswagen Tiguan. Щоб переконатися, що помилки не сталося, жінка перейшла за інтернет-посиланням (https://vh312.timeweb.ru/parking/?ref=bonus-terminal.com.ua, вказаним у повідомленні, та переконалася, що на сайті є її номер телефону. Організатори "лотереї" пояснили, що вона може забрати автівку або взяти 800 тисяч гривень. Оскільки жінка не мала водійських прав, то вибрала готівку. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Тернопільської області.

На тому кінці дроту тернополянці пояснили, що сума немаленька, і тому їй доведеться заплатити 17 тисяч податку та ще 8 тисяч за швидке оформлення виграшу. "Переможницю" влаштували умови, тож вона перевела 26 тисяч гривень на вказаний рахунок. Жінка до останнього вірила в фортуну, і навіть під час розмови з правоохоронцями кожної хвилини сподівалася, що гроші от-от прийдуть на картку: її родичка розповіла, що колись виграла в аналогічній лотереї.

Пpацівники Збоpівcького відділення поліції пеpевіpили номеpи з яких телефонували потеpпілій. Уcі вони заpеєcтpовані в Шахтаpcьку - на окупованій теpитоpії. Пpоте і це не одpазу пеpеконало жінку в тому, що вона cтала жеpтвою шахpаїв.

Нагадаємо, Українка постраждала від кредитних шахраїв і звернулася до Зеленського за допомогою: "Тероризують 24 години"

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", телефонують з незнайомого номера: у "Приватбанку" попередили українців про небезпеку, бережіть карту

Також, "Знай.uа" писав, аферисти "розвели" українку на 26 тисяч гривень: "Ви виграли автомобіль".